3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

CHP'li Kaleli kadınlarla buluştu

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Yıldırım ilçesindeki kadınları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.

Yıldırım ilçesindeki kadınları ziyaret eden Kaleli, burada partilerle selamlaşmasının ardından kendisini bekleyen kalabalığa seslendi.

Konuşmasında yapacağı çalışmalara değinen Kaleli, "Vatandaşlarımız geldikleri bölgenin kültürünü Bursa'ya taşıdılar. Biz el ele vererek bu kültürü hep birlikte bir Bursa kültürü oluşturmayı hedefliyoruz. Mahallelerimizde kadınlarımıza yönelik yapılan bir kültür faaliyeti yok. Mahallede dinlediğim çoğu vatandaşımız, bu bölgeye yeterince yatırım yapılmadığını söylüyor. Bizde halktan biriyiz ve bunlara çözüm üretmek bizim boynumuzun borcu. Bu kapsamda halkımızla birlikte planlama yapıp, mahallelerimize katkı sağlamayı hedefliyoruz. Çabada eşitlik olmadan yararda eşitlik bekleyemeyiz. Nimette ve külfette adaletli olmak temel hedefimizdir" şeklinde konuştu.

Daha sonra Yeni Karaman Mahallesi Yıldırım Düğün Salonu'na geçen Kaleli, burada partililere seslendi. Halkın kendilerini seçmeleri halinde Bursa'ya büyük hizmetler yapacağını ifade eden Kaleli, "Bizler vatandaşlarımızın karşısına sorumluluk alarak yola çıktık. Halkımızın istediği tek şey adalet, sağlık, eğitim ve güvenliktir. Ancak genelde sağlanması gereken şeyler olan bu nitelikler mevcut yönetimle uygulanamamıştır. Ekonominin kötüye gitmesi ve Bursa'da onlarca insanın işsiz kalması bunun açık bir göstergesidir. Tüm bunları ihmal eden bir anlayışı ortadan kaldırmak temel anlayışımız olacaktır" dedi.

Kaleli daha sonra Millet ve Vatan mahallelerinde vatandaşlarla sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 10:40:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?