4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

CHP'li Kaleli Kafkas oyunu oynadı

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, kenti vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini ulaşım ve suyu ucuzlatacaklarını söyledi.

Kaleli'nin, Birleşik Kafkasya Derneği ziyaretinde Kafkas oyunu oynaması salondakiler tarafından büyük alkış topladı.

Yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren Kaleli, ilk önce Hızarlı Köyü Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.

Programa CHP milletvekilleri Abdullah Özer, Kemal Demirel, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Bahattin Kuşoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda, CHP milletvekilleri partiye yeni katılan üniversiteli öğrencilere, emekli ve işçilere rozet taktı. Her zaman olgunluk içinde, tarafsız bir şekilde Bursa'yı yöneteceklerini belirten Kaleli, eşitliğin ancak bu şekilde sağlanacağını söyledi.

Partiyi eleştirenlere de cevap veren Kaleli, "Hanlar yıkıldı, tekrar yapıldı. Bazıları diyor ki, 'Hanları ve hamamları ortaya çıkarıyoruz, Nilüfer'de bazı yerler ihmale uğramış. Kreş yaparken yol yapılmamış' diyen zihniyet, park yaparken Bursa'nın mahalleleri neden ihmale uğramış bunları düşünmüyorlar mı. Bursa'da yaşadığınız yerlere değer katacak olanlar sizlersiniz. Sizler yaşadığınız yerlerin sorunlarını en iyi bilenlersiniz. O yüzden sorunları sizlerle çözeceğiz" diye konuştu.

KALELİ'DEN UCUZ SU VE ULAŞIM PROJESİ

Gittikleri her yerde vatandaşların pahalı su ve ulaşımdan şikayet ettiklerini söyleyen Kaleli, vatandaşların düzenli bir sefere sahip olmayan otobüslerde taşındığını ifade etti.

Vatandaşlara ucuz ulaşım ve su konusunda çalışma yaptıklarını anlatan Kaleli, "Bizim en önemli projemiz bu. Kafamızdaki projelerle sizlerin hakkını yemeyeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla tüccar belediyecilik anlayışından vazgeçeceğiz. Artık vatandaşın sağlık, eğitim, ulaşım ve su gibi temel hizmetleri daha ucuza almalarının formüllerini sizlerle birlikte arayacağız. En temel sorunlardan olan ulaşım ve su konusunda vatandaşlarımızla birlikte kararlar alacağız. Artık halkımız pahalı su ve ulaşım yerine, bizim seçilmemizle birlikte ucuz ve kaliteli bir ulaşım ve su alacak. O zaman bizim sözümüz senet olacak, Bursa'yı sizler yöneteceksiniz" şeklinde konuştu.

Buradaki programın ardından Birleşik Kafkasya Derneği'nin düzenlediği programa katıldı. Burada kadınlardan büyük alkış alan Kaleli'yi davetliler Kafkas oyunu oynamaya davet etti. Davetlilerin isteğini geri çevirmeyen Kaleli, oynadığı oyunla büyük beğeni topladı. Kaleli, daha sonra Birleşik Kafkas Derneği tarafından düzenlenen kermesten alışveriş yaptı.

Kaleli, buradaki konuşmasının ardından Güzelyalı'ya giderek vatandaşlarla selamlaştı. Kaleli, vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiye hayran kaldığını dile getirdi ve seçimi kazanacaklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 10:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?