4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

CHP'li Kaleli Mudanya'yı coşturdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, ziyaret ettiği Mudanya'yı Bursa'ya daha da yaklaştıracaklarını belirtti.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Mudanya'da bir seçim bürosunun açılışına katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Emir Ali Usta'nın da katıldığı açılışta Başkan Adayı Sena Kaleli Mudanyalılar tarafından coşkuyla karşılandı. Kıraathanelere girerek vatandaşlarla tek tek tokalaşan Kaleli, Mudanyalılar'dan yerel seçimler için destek istedi. Burada vatandaşlara da seslenen Kaleli, büyükşehire dahil tüm ilçelerde kazanılmış haklara saygılı, mağdur etmeyecek, ilkeli, adil, şeffaf ve sosyal belediyecilik sergileyeceklerini söyledi. CHP Genel Başkanı Onur Öymen ise soğuk algınlığı olan Kaleli'nin dimdik ayakta olduğunu belirterek, asıl hasta olanın iktidar olduğunu ifade etti.

Sena Kaleli'nin adaylığının iktidar partisi adaylarını hasta ettiğini dile getiren Öymen, "Bu kadar başarılı bir iş kadını Bursa'da ilk defa iş başına gelecek. İlk defa bir kadın Bursa'nın direksiyonuna geçiyor. O direksiyon kullanmasını çok iyi bilir. Otobüste, otomobilde, belediye başkanlığının direksiyonunu da çok iyi kullanır" dedi.

Daha sonra seçim bürosuna geçen Kaleli, partililer ve vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Burada da kısa bir konuşma yapan Kaleli, "Artık iktidara halkımız geliyor. Bursa'yı sizlerle yöneteceğiz. Bursa'nın ve Mudanya'nın sahibi siz olacaksınız. Artık sakin değil, sahip olacaksınız. Mudanya, Bursa'nın bir ilçesi olmaktan çıkacak, adeta bir arada yaşayacağız. Her zaman bizlerle birlikte olacaksınız. Bizim uzağımızda kalmayacaksınız. Biz Bursa'yız, biz kazanacağız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Mudanyalılar, 'Bursa'nın ufak tefek taşları' türküsünden Sena Kaleli için düzenlenmiş olan şarkı eşliğinde oynadı. Birçok vatandaş camlardan tempo tutarken, bazı vatandaşlar da ortaya çıkarak kendini müziğin ritmine kaptırdı. Başkan Adayı Sena Kaleli'nin ikiz kardeşi Sema Gülez de vatandaşlarla birlikte oynarken, CHP Genel Başkanı Onur Öymen de eşiyle birlikte ortaya çıkarak coşkuya katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 11:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?