3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

CHP'li Kaleli yorulmak bilmiyor

Ziyaret ettiği Demirtaş'ta vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, vatandaşlarla lokma yiyip sıkıntılarını dinledi.

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin ile birlikte Demirtaş Mahallesi'ni ziyaret etti. Partililer kalabalık bir konvoy halinde mahalle gelirken, Sena Kaleli vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Dükkanlara girerek esnafa tokalaşan Kaleli, seçimlerde destek için söz aldı. Daha sonra seçim bürosu önünde mahalle halkına seslenen Kaleli, Bursalıların artık projeci yaklaşıma son vereceğini söyledi.

Semt ve mahalle konseyleri oluşturacaklarını vurgulayan Kaleli, böylelikle her kesimin öncelikli sorunlarını tespit edip halkla birlikte çözüm bulacaklarını ifade etti. Bursa'ya kadın eli uzatarak merkezdeki bir mahalle gibi Demirtaş'ın da hizmet alacağını dile getiren Kaleli, mevcut kaynakları 'Yaptım, oldu' diyerek değil, en adil şekilde kullanacaklarını söyledi. Bursa'nın heryerinde olduğu gibi Demirtaş'ta da ulaşım sıkıntısı yaşandığını anlatan Kaleli, şehrin acil olarak iyi bir planlamaya ihtiyacı olduğunu anlattı. Meydanda toplanan vatandaşların alkışlarıyla konuşması sık sık kesilen Kaleli, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirtti. Konuşmanın ardından Kaleli, mahalle halkının sorularını cevapladı. Daha sonra Kıraathanelere giren başkan adayı Sena Kaleli, yaşlılarla bir süre sohbet etti. Meydanda hayır için yapılan lokmalardan vatandaşlarla birlikte yiyen Kaleli, bir yandan da gençlerin sorunlarını dinledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 13:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?