4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

CHP'li Kaleli'ye annelerden destek

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, annelerin desteğiyle Bursa'ya kadın eli değeceğini söyledi.

CHP Büyükşehir belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Kaleli, ziyaret sırasında dernek üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hizmet için siyasete giren her annenin arkasında olduklarını belirten Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ceyda Derin, kadınların siyasette çok daha başarılı olduklarını söyledi.

Kaleli adına çok sevindiklerini ve kadın aday hakkında çok güzel izlenimler aldıklarını ifade eden Derin, Kaleli'nin arkasında olduklarını ifade etti.
Kadınların kendilerini destekleyeceklerine inandıklarını belirten Kaleli ise, "Kadınların ve annelerin Bursa için iyi şeyler düşündüğüne ve Bursa'ya bir kadın eli değeceğine inanıyorum. Bursa'yı yaşanabilir hale getireceğiz. Onlarla Bursa'yı pırıl pırıl yapacağız. Onların sosyal yaşamda girisimlerini takip ediyoruz. Hepsi az bulunur şefkatli anneler. Bir annenin yaşadığı eve ve şehre ruh vereceğini düşünüyorum. Bende anneyim ve herkes gibi düşünüyorum. Bende bir anne olarak Bursa'nın iki yakasını bir araya getireceğim" şeklinde konuştu.

Kaleli, daha sonra Namazagah'taki pazar esnafını ziyaret ederek, sıkıntılarına kulak verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 10:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?