6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Çifte infaza 8 gözaltı

ORMANDAKİ ÇİFTE İNFAZLA ALAKALI 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Gökçeören köyündeki ormanlık alandaki çifte infazla alakalı 8 kişi gözaltına alındı.

Olay, 12 Nisan'da merkez Osmangazi ilçesine bağlı Gökçeören köyündeki ormanlık alanda meydana geldi. Koyunlarını otlatan bir çoban, ormanlık alanda bir kadın cesedi ile karşılaştı. Bir gün sonra, yaklaşık 1 kilometre uzakta başına sıkılmış tek kurşunla öldürülen evli ve 1 çocuk babası Murat Mert'in (36) de cesedi bulundu. Jandarma ekipleri, öldürülen kadının Emine Aktaş (27) olduğunu, kendisini boşanmış olarak tanıtan Murat Mert ile 3 gün önce kaçtığını belirledi. Yıldırım'da oturan Emine Aktaş'ın, evi terk ederken, "Ben sevgilimle mutlu olmaya gidiyorum, beni aramayın" diye not bıraktığı belirlendi.

Mert'in Emine Aktaş ile aşk yaşadığı, çiftin 4 gün önce otomobille kaçtıkları ortaya çıktı. Bir kiralama şirketinden kiralanan otomobil bir alışveriş merkezinin otoparkında bulunurken, aracın anahtarı Murat Mert'in cebinden çıktı. Çiftin başka bir araçla ormanlık alana getirildiği tespit edilirken, suç kaydı bulunan seyyar beyaz eşya tamircisi Murat Mert'in piyasaya borcu olduğu öğrenildi.

Adli Tıp Kurumu'nda cesedi teşhis eden aile, kızları Emine Aktaş'ın evden ayrılmadan önce Murat Mert adında eşinden boşanmış bir kişiyle evleneceğini söylediğini anlattı.

Çifte cinayetle alakalı titiz bir soruşturma yürüten jandarma, bugün sabah saatlerinde 10 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar yaptı. Operasyonda toplam 8 kişi gözaltına alındı. Sorgu için jandarmaya götürülen şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

ORMANDAKİ ÇİFTE İNFAZLA ALAKALI 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
ORMANDAKİ ÇİFTE İNFAZLA ALAKALI 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 17:38:02
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 18:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?