6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Çifte yeni yıl kutlaması

RUSLAR'DAN ÇİFTE YENİ YIL KUTLAMASI

Uludağ'daki Rus turistler, Rusya'nın yeni yıla girdiği saat 23.00'te kutlama yaptıktan sonra Türkiye saatiyle 24.00'te yeni yıl coşkusunu ikinci kez yaşadı. Grand Yazıcı Otel'de sahne alan Öyku-Berk kardeşler, davetlileri coştururken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve nişanlısı Zeynep Sever de Uludağ'da 2010'a merhaba dedi.

Uludağ 2010'u coşkulu şekilde kutladı. Kar yağmadığı için kayak keyfi yaşayamayan tatilciler, yeni yıla eğlenerek girdi. Rus turistler, Rusya'nın yeni yıla girdiği saat 23.00'te kutlama yaptıktan sonra Türkiye saatiyle 24.00'te yeni yıl coşkusunu ikinci kez yaşadı. Rus turistler yeni yıla sevgilileriyle öpüşerek ve şampanya patlatarak girdi. Doyasıya eğlenen Ruslar, yeni yıla geri sayımı kendi ülke kanallarını izleyerek yaptı.

 

ÖYKÜ-BERK ULUDAĞ'DA COŞTURDU

Grand Yazıcı Otel'de sahne alan Öykü-Berk kardeşler, davetlilere yeni yıl coşkusu yaşattı, Söyledikleri sevilen şarkılarıyla hayranlarını yeni yıla sokan ÖykÜ-Berk kardeşler, geç saatlere kadar sahnede kaldı. Genç sanatçılarla coşan davetliler ise gecede yeni yıl maskeleri ve şapkalarıyla renkli görüntüler oluşturdu.

 

VOLKAN DEMİREL VE NİŞANLISI DA YENİ YILI ULUDAĞ'DA KUTLADI

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, yeni yıla nişanlısı Belçika Güzeli Zeynep Sever ile Uludağ'da girdi. Bir hayli mutlu oldukları gözlenen genç çift, yeni yıla Öykü-Berk kardeşlerin şarkılarıyla girdi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Volkan, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

RUSLAR'DAN ÇİFTE YENİ YIL KUTLAMASI
RUSLAR'DAN ÇİFTE YENİ YIL KUTLAMASI
RUSLAR'DAN ÇİFTE YENİ YIL KUTLAMASI
RUSLAR'DAN ÇİFTE YENİ YIL KUTLAMASI
RUSLAR'DAN ÇİFTE YENİ YIL KUTLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 01:56:00
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 10:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?