5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Çılgın aşık linçten zor kurtuldu

Kız arkadaşının evine fark edilmeden girmek için bayan kıyafeti giyen şahıs, hırsız zannedilince mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Canını zor kurtaran şahıs, duvarlardan atlayıp bir evin bahçesine saklandı.

Olay akşam saat 22.30 sıralarında, Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’ne bağlı Fatih Mahallesi Kurşun Sokak’ta meydana geldi. Şantiye işçisi olduğu öğrenilen Mehmet E. (43), kız arkadaşının evine fark edilmeden girmek için Santral Garaj’dan 15 milyona aldığı bayan kıyafetlerini üzerine giyerek Kurşun Sokak’a geldi.

O sırada mahalle kahvesi önünde bekleyen gençler, elinde çanta bulunan ve bayan kıyafetiyle yürüyen Mehmet E.’nin hareketlerinden şüphelenerek yanına geldi. Bir türlü yüzünü göstermek istemeyen Mehmet E. paniğe kapanınca, örtüsünün altından bıyıkları göründü. Şahsın erkek olduğunu anlayan mahalleli, Mehmet E.’yi hırsız zannederek kovalamaya başladı. Uzun süren kovalamacanın ardından çılgın aşık, hurda otomobillerin bulunduğu bir alanda üzerindeki kıyafeti çıkararak, bir evin bahçe duvarından atlayarak bahçesine saklandı. Mehmet E.’yi evin bahçesinde sıkıştıran mahalle sakinleri polisi arayarak ihbar etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Mehmet E.’yi gizlendiği bahçeden çıkararak polis otosuna bindirdi. Mehmet E.’nin üzerinden çıkarıp gizlediği bayan kıyafetlerini hurda bir konteynırın altında bulan polis ekipleri kıyafetleri ve Mehmet E.’yi polis merkezine götürdü. Mehmet E. verdiği ifadesinde, "Sevdiğim kızı görebilmek için bu kıyafetleri giymek zorunda kaldım" dediği öğrenildi. İfadenin ardından Mehmet E. serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2005 Pazar 14:22:28
Güncelleme :9 Mayıs 2005 Pazartesi 12:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?