2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Çılgın gençlerden çılgın film

(ÖZEL HABER) ÇILGIN GENÇLERDEN ÇILGIN FİLM

Bursa'da yaptıkları sıra dışı şovlarla Türkiye gündemine gelen Rakatak Extreme Grubu üyeleri, müthiş gösterilerini bir araya toplayıp extreme sporlarıyla ilgili 3 boyutlu bir filme imza attı. Filmin, Bursa'nın tanıtımına da büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

Gençleri kötü ve zararlı alışkanlıklardan kurtarıp sportif etkinliklerle sosyal hayata adapte etmek için kurulan Rakatak Extreme, ilginç bir etkinliğe imza attı. Gençler 4 aylık çalışmanın ardından kendilerinin görüntüleyip kurguladığı 6 dakikalık güzel bir film ortaya çıkardı. Türkiye'nin ilk kaykay parkı, su kayağı parkı ve Uludağ gibi mekanların da kullanıldığı çekimlerin ardından ortaya nefes kesen bir film çıktı.

Böyle bir projeye imza attıkları için mutlu olduklarını dile getiren prodüktör Şener Mikbay, "Bursa çok farklı alanlarda extreme sporlara ev sahipliği yapıyor. Biz de 3 boyut anlamında biraz zorlansak da bunu sinema salonlarına taşıma hedefi ile yola çıktık ve başardık. 1,5 yıl önce geleceğin teknolojisi olan 3 boyut ilgimizi çekti. Yaptığımız Ar-Ge çalışması sonucu bu işin teknolojisini yerli bir şekilde üretebileceğimizi düşündük" dedi.

Filmin çekimlerinin 4 ay sürdüğünü belirten Rakatak Extreme Grubu'ndan Orcan Özcan da Bursa ve Türkiye'deki tüm gençleri kendi çatıları altında toplanmaya çağırdı.

Kimi zaman safari aracıyla çamura saplanan, kimi zaman alevlerin arasından uçan kaykaycı gençler, Türkiye'nin ilk su kayağı parkında ve kış turizm merkezi Uludağ'da kayaklarıyla adeta ölüme meydan okuyor. Gençler dağ bisikletleriyle zirvenin tozunu attırırken, kent merkezinde tarihi mekanlarda bazen kaykay şov, bazen de merdivenlerden inerek bisiklet şov yapıyor. Çektikleri filmle Bursa'nın tanıtımına büyük katkı sağlayan gençler; Karagöz, Ulucami, Yeşil Türbe, Uludağ, Teleferik gibi simgeleri de ön

plana çıkardıklarını söyledi.

3 boyutlu filmin Korupark Alışveriş Merkezi'ndeki galası da hayli renkli geçti. Filmi özel gözlükleriyle büyük bir keyifle izleyen gençler, daha sonra alışveriş merkezinin buz pistinde paten şov yaptı. Gençler, bu imkanı sağladığı için Korupark yetkililerine teşekkür etti.

(ÖZEL HABER) ÇILGIN GENÇLERDEN ÇILGIN FİLM
(ÖZEL HABER) ÇILGIN GENÇLERDEN ÇILGIN FİLM
(ÖZEL HABER) ÇILGIN GENÇLERDEN ÇILGIN FİLM
(ÖZEL HABER) ÇILGIN GENÇLERDEN ÇILGIN FİLM
(ÖZEL HABER) ÇILGIN GENÇLERDEN ÇILGIN FİLM
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 11:35:02
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 15:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?