4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Çimento fabrikasından eğitime katkı

Bursa'da, Çimento Fabrikası Endüstri Meslek Lisesi'nin (EML) spor salonu ile elektrik laboratuarı yenilendi. Yenileme çalışmalarına 155 bin TL harcandığı belirtildi.

Bursa Çimento Fabrikası Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen açılış töreninde okulun folklor ekibi bir gösteri sundu.

Okul Müdürü Yusuf Ay, "Hedefimiz, öğrencilerimizi çevik, ahlaklı ve eğitimli bir şekilde yetiştirmek. Türkiye'deki okulların bizim gibi olarak, teknik mesleğin yanında öğrencilerin beden ve ruh sağlığına da önem vermesi gerekmektedir. Bu tarz alanları oluşturmak, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, faydalı faaliyetlere yöneltiyor.

Spor salonumuz 570 metrekare alan üzerine yapılmış olup, 380 kişilik kapasiteye sahip bir tribün mevcut. Bu salon bize 75 bin TL'ye mal oldu. Atölye ve laboratuarlara 80 bin TL harcadık. İlçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Törene katılan Kestel Kaymakamı Erhan Özdemir, Bursa Çimento Fabrikası Genel Müdürü Mürsel Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Albay, açılışları gerçekleştirdikten sonra okulun spor salonunu ve laboratuarı gezdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 10:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?