4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Cinayet kurbanı babaya acı veda

Bursa'da bir kişi, evinde ağırlayıp yemek yedirdiği arkadaşı tarafından tezgah yeri yüzünden çıkan tartışmada dövülerek öldürüldü. 19 gündür verdiği yaşam mücadelesine yenik düşen şahıs, çocuklarının, "Baba bizi bırakma" feryatları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi semt pazarında 19 gün önce 1 liradan kaynamış mısır satan Kerim Yılmaz (36) ile karşısındaki tezgahta 50 kuruştan mısır satan arkadaşları Mustafa A. (35) ve Ramazan A. (25) kardeşler arasında tartışma çıktı. "Niçin fiyat indiriyorsunuz?" diye soran Kerim Yılmaz'ın tartışma sırasında kaynayan kazandan aldığı bir miktar suyu Mustafa ve Ramazan A. kardeşlerin üzerine atması sonucu gerginlik tırmandı.

Mustafa ve Ramazan A. kardeşler 2 çocuk babası Kerim Yılmaz'ı dövmeye başladı. Tarafları pazarda bulunan esnaf ayırırken, başından ağır darbeler alan Kerim Yılmaz olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kerim Yılmaz, 19 gündür tedavi gördüğü beyin cerrahi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Kavgadan sonra gözaltına alınan ve serbest kalan Mustafa ve Ramazan A. kardeşler de yeniden Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınarak, "döverek adam öldürme" suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Olayın ardından Kerim Yılmaz'ın cenazesi Erikli Mahallesi'ndeki evine getirildi. Ardında 2 çocuk bırakarak hayata veda eden Yılmaz'ın 8 yaşındaki kızı Gülenay ve 10 yaşındaki oğlu Abdullah gözyaşlarına boğuldu. Küçük çocuklar ve anneleri Hadın Yılmaz ise, "Beni bırakıp nereye gidiyorsun?" diye feryat etti. Ağabey Fahri Yılmaz ise adalete güvendiklerini ve bu olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi.
Yılmaz'ın cenazesi, daha sonra Değirmenönü Mezarlığı'na defnedildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 09:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?