6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Cinayet sanığı yakayı ele verdi

KONYA'DA İŞLENEN CİNAYETİN SANIĞI TELEVİZYON PROGRAMI SAYESİNDE YAKALANDI

Konya'da 10 yıl önce öldürülen eniştesinin katili olduğu iddiasıyla aranan şüpheli, bir televizyon programı sayesinde Bursa'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın Ereğli ilçesinde 10 yıl önce eniştesini öldürdüğü iddiasıyla aranan şüphelinin adını bir televizyon programını izlerken duyduğunu iddia eden bir vatandaş, zanlının Bursa'da yaşadığını ihbar etti.

 Polis, adının Rasim Pekşen olduğu bildirilen zanlının yakalanması için alarma geçti. Hakkında Eğerli Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yakalama emri bulunan şüphelinin gerçek adının Nuh A. olduğu tespit edildi.

Şüphelinin evini gözetleyen ekipler, Nuh A.'yı takibe başladı. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde kırmızı ışıkta şüpheliyi teşhis eden ekipler, operasyona start verdi. Olayla alakalı gözaltına alınan şüpheli Nuh A.'nın üzerinden sahte kimlik çıktı. Sahtecilik ve dolandırıcılık suçundan sabıkası olduğu öğrenilen şüphelinin Aksaray'da kendisini Özkan, Bursa'da yer yer Ertan, Erkan ve Rasim olarak tanıttığı öğrenildi.

Sabıkası olduğu için sahte kimlik çıkardığını ifade eden Nuh A., cinayetle hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi. Sahte kimlik tanzim etmek suçundan adliyeye sevk edilen şüphelinin cinayetle alakalı da ifadesinin alınması bekleniyor.

KONYA'DA İŞLENEN CİNAYETİN SANIĞI TELEVİZYON PROGRAMI SAYESİNDE YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 15:42:02
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 16:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?