4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Cinayet zanlıları hakim karşısında

Bursa'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı muhtarlık seçimi kavgasına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişi, geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Konacı köyünde muhtarlık seçimlerinden dolayı aralarında husumet bulunan 2 aile, konuşmak için merkez Yıldırım ilçesine bağlı Zümrütevler Mahallesi Defne Sokak'taki parkta buluştu.

Gece saat 23.00 sıralarında bir araya gelen taraflar arasındaki tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bıçakların konuştuğu kavgada 22 yaşındaki Ümit Küçükboylu olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgada ölen gencin yakınlarından
Ferdi (25) ve Erkan Küçükboylu (27) ile Asım Oran (32) da yaralandı. Ferdi Küçükboylu'nun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından alarma geçen polis, Ümit Küçükboylu'yu öldürdüğü iddiasıyla Bünyamin A.'yı (20) ve Köksal A.'yı (24)cinayetten, Ali A. (26), S.A. (18), Gökhan A. (24), Şahin A. (39), Yılmaz A. (26), Yusuf A. (22), ve Selahattin A. (19) ile Mehmet K.'yi (55) ise "ölümle biten kavgaya karışmak" suçundan gözaltına alındı.

Haklarındaki tahkikat evrakı tamamlanan 10 şüpheli, geniş güvenlik tedbirleri altında çevik kuvvet otobüsüyle adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 14:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?