4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Cinayet zanlısı mimar tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 kişiyi öldürdüğü, 1 kişi de yaraladığı iddia edilen mimar tutuklandı.

Dün Süleymaniye Mahallesi Yeşil Bursa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, biri kadın 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de yaraladığı iddia edilen Cem A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, biri kadın 4 kişi gece geç saatlere kadar alkol aldı. Arkadaşlar uzun süre sohbet ettikten sonra yattı. Sabah 05.30 sıralarında, 35 yaşındaki Cem A., tabanca ile aynı odada yatmakta olan 24 yaşındaki Ömer Çelik ve 20 yaşındaki Dilek Çiftçi'yi kafalarından birer kurşunla vurdu. Ömer Çelik yattığı yerde, Dilek Çiftçi ise can havliyle kaçtığı karşı odada hayatını kaybetti.

Cem A., karşı odada yatmakta olan ve silah seslerine uyanan arkadaşı Bülent Yıldırım'ı da yaraladı. Silah seslerine uyanarak balkona çıkan bir vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan cinayet zanlısı, İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Bilkent Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Bölümü mezunu olan ve bir süre mimarlık yaptığı öğrenilen Cem A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Öte yandan, Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Bülent Yıldırım'ın tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Ömer Çelik'in evli ve 4 çocuk babası olduğu, aynı olayda öldürülen Dilek Çiftçi'nin ise nişanlı olduğu iddia edildi. Genç kızın katil zanlısı ile geçmişte gönül ilişkileri olduğu, cinayetin kıskançlık yüzünden işlendiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 18:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?