1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Cinayeti dövme çözecek

Bursa'da, ayak bileğinde "taçsız kral" yazılı dövme olan 25 yaşlarındaki bir kişinin cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın 3 kurşunla vurulduğu, öldürülmeden önce de dövüldüğü belirlendi.

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki Doğa Parkı'nda, vatandaşlar dün dolaşırken yol kenarına atılmış bir erkek cesedi görünce güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede, öldürülen kişinin vücudunda 3 kurşun tespit etti. Üzerinden kimlik çıkmayan ve öldürülmeden önce dövüldüğü belirlenen şahsın 25 yaşlarında, 1.70 metre boyunda olduğu belirtildi. Şahsın başka bir yerde öldürülüp ormanlık alana atılmış olabileceği ihtimalini değerlendiren güvenlik güçleri, öldürülen gencin sağ ayak bileğinde "taçsız kral" yazılı dövme tespit etti. Omzunda da dövme bulunan kişinin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
Güvenlik güçleri, şahsın kimliğini tespit edebilmek için fotoğraflarıyla umuma açık yerlerde araştırma yaptı. Polise ve jandarmaya yapılan kayıp müracaatlarında ölen şahsın eşkaline benzer bir kişi tespit edilemedi. Güvenlik güçleri vatandaşlara çağrıda bulunarak, ayağında 'taçsız kral' dövmesi bulunan kişiyi tanıyanların kendilerine başvurmasını istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 15:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?