4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Cinayeti hard disk çözecek

Bursa'da tartıştığı liseli kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar eden gencin sır dolu cinayetini, hard disk ve cep telefonu görüşmeleri çözecek.

Edinilen bilgiye göre olay, 2 gün önce Osmangazi ilçesi Ahmet Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Malcılar Lisesi son sınıf öğrencisi G.Ş. (17), 1.5 yıldır çıktığı erkek arkadaşı Murat Recep Yurdaışık (20) ile buluştu. Bilecik Üniversitesi'nde 2 yıllık Maliye Bölümü'ne kaydını yaptırdıktan sonra Bursa'daki akrabalarının yanına gelen Yurdaışık, buluştuğu kız arkadaşıyla bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı.

Yurdaışık, yanında taşıdığı ekmek bıçağıyla G.Ş.'yi 4 yerinden bıçakla yaraladı. Kanlar içinde kalan G.Ş.'nin öldüğünü zanneden Yurdaışık, bir inşaatın 4. katından atladı. Olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yurdaışık ve liseli aşkı G.Ş. kurtarılamadı.

Hayatının baharında sevgilisi tarafından öldürülen genç kız, Gemlik'in Kurtuldu köyünde doçent olan babasının mezarının ayak ucuna defnedilirken, cinnet getiren Murat Recep Yurdaışık'ın cenazesi ise memleketi olan Adana'ya gönderdi.
Olayın en önemli 2 şahidinin de ifadelerinin alınmadan hayatını kaybetmesi, cinayet masası dedektiflerini harekete geçirdi.

Genç aşıkların neden tartıştığını belirlemeye çalışan polis, araştırmalarını derinleştirdi. Ekipler, sır dolu cinnetin ardındaki sır perdesini aralamak için G.Ş.'nin bilgisayarının hard diskini incelemeye aldı. Ayrıca polis, Yurdaışık ve G.Ş.'nin cep telefonuna da el koydu. Telefonlardaki mesajlaşmalar ve geçmişe yönelik yapılan konuşmaları tek tek inceleyecek olan polis, bu sayede
aşk cinayetinin esrarını çözmeye çalışacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 13:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?