4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Cinayetin sırrı çözüldü

Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken açığa alınan ve Bursa'da 2 hafta önce tabancayla öldürülen komiserin katil zanlısı, chatte tanıştığı kadının eski eşi çıktı. Jandarma ekipleri kimliğini belirlediği katil zanlısını Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, 3 ay önce açığa alınan komiser Murat Kaçan (38) internette chat yaparken Bursa'da oturan ve eşinden ayrı yaşayan Melahat K.(48) ile tanıştı. İddiaya göre, Melahat K. ayrıldığı eşinin kendisine aldığı evi Murat Kaçan'ın ikna etmesiyle bir telefon şirketinden 40 bin liralık cep telefonu alarak ipotek ettirdi. Daha sonra bu cep telefonları Kente Meydanı'nda bir telefon şirketine satıldı.

Melahat K. komiserle görüşmeye devam ederken, ayrıldığı eşi Sıddık A.(53) ile barıştı. Eski eşinin evi komiserin yardımıyla ipotek ettirmesine kızan ve Murat Kaçan'dan alacaklı olduğunu öne süren Sıddık A. görüşmek için açığa alınan komiseri Bursa'ya çağırdı. Sıddık A., Murat Kaçan'ı Doburca'daki dere yatağında boğuşma sonrası tabancayla vurarak öldürdü.

Genç komiserin eşinin ve Bursa'da oturan Melahat K.'nın ifadeleri doğrultusunda jandarma operasyon başlattı.  14 gündür takip edilen zanlı Sıddık A., operasyonla yakalandı. Operasyonda suç aleti silah da ele geçirildi. Zanlı namusunu temizlediğini söylerken, öldürülen komiserin chatten tanıştığı İstanbul, Ankara ve Bursalı orta yaş grubu kadınlarla görüştüğü iddia edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 14:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?