6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Çocuk hastanesinde bomba alarmı

ÇOCUK HASTANESİNDE BOMBA ALARMI

Bursa'da akşam saatlerinde çocuk hastanesi önünde unutulan bir bebek çantası, polis ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine bomba uzmanı çağırıldı ancak çanta sahibinin gelmesiyle vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Özlüce'deki Dörtçelik Çocuk Hastanesi önünde saat 23.30 sıralarında unutulan bir bebek çantası, Bursa polisini harekete geçirdi. Hastane yetkililerinin şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Çantayı inceleyen polisler, bomba imha ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar ise çantayı meraklı gözlerle izledi. Güvenlik şeridi çeken ekipler, çantanın yanına kimseyi yaklaştırmadı. Ancak yarım saat sonra Serkan Can (26) isimli bir kişi, polis ekiplerinin yanına

gelerek çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Güvenlik amacıyla şahsın çantanın yanına gitmesine izin vermeyen ekipler, olay yerine bomba imha ekiplerinin gelmesini bekledi.

3 aylık bebeğini doktora getirdiğini ve panikle çantayı aracına binerken hastanenin önünde unuttuğunu söyleyen Serkan Can, hastaneye gelen bomba imha ekipleri ile görüştükten sonra çantasını aldı. Otomobil tamircisi olduğu öğrenilen Can'ın arkadaşı Hasan Kırtay ise, "Eve gittiğimizde çantanın arabada olmadığını fark ettik. Hemen hastaneye geldik ancak vatandaşlar çantayı bomba zannederek polise ihbar etmiş" dedi.

Çevredekiler rahat bir nefes alırken, çantanın içinde bebek malzemelerinin olduğu görüldü.

ÇOCUK HASTANESİNDE BOMBA ALARMI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 10:11:02
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 14:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?