4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Çocuk hastanesine çağrı merkezi

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi artan kapasiteyi karşılamak ve daha iyi hizmet verebilmek için çağrı merkezi kurdu.

Daha önceleri operatörlerle verilen randevu sistemindeki aksaklıkları önlemek için kurulan merkezle aynı anda arayan 30 kişiye randevu otomatik olarak verilebilecek.

Bursa'da 350 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük ve modern çocuk hastanesi olma özelliğini taşıyan Dörtçelik Çocuk Hastanesi, daha iyi hizmet verebilmek için çağrı merkezi kurdu. Daha önceleri canlı operatörlerle verilen randevu sistemindeki aksaklıkları önlemek için kurulan çağrı merkezi ile aynı anda arayan 30 kişiye telefonla randevu sistem üzerinden otomatik olarak verilebilecek.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre aynı hizmeti verebilmek için 30 canlı operatörü çalıştırmak gerekirken, kurulan sistem ile personel maliyetlerinden tasarruf edilecek ve sistem kendisini 2 ayda amorti edebilecek. Hastanenin 295 96 00 numaralı randevu sistemini arayan hastaların sadece T.C. kimlik numaraları ile istediği poliklinikten veya doktordan hekim seçme hakkını kullanarak randevu alabilecekler.

Sistem üzerinden randevu alınamadığı durumlarda ise canlı operatörler devreye girerek randevu alınmasına yardımcı olacak. Randevu sisteminin devreye girmesi ile birlikte hastanenin santral numarası da 275 20 00 olarak değişecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 15:30:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?