3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Çocuklara 'kuşbakışı' eğlence

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, 'Kuşbakışı' adlı çocuk oyununda küçük seyircilerini de oyuna dahil ederek, eğlenceli bir gösteriye imzasını attı.

Şehir Tiyatrosu oyuncularından Altuğ Görgü'nün yazıp yönettiği sevilen oyunlardan biri olan 'Kuşbakışı', Çocuk Sanat Evi'nde minik seyircisiyle buluşuyor. Müge Açıkdüşünenler, M. Eren Topçak, Nilgün Türksever Görgü ve Ebru Ergüç'ün performansıyla sahnelenen oyunda, çalıştığı sirkten kovulan beceriksiz palyaçonun bir kuşla kurmaya çalıştığı dostluk, keyifli bir dille ele alınıyor.

Her perşembe günü oyunu sergileyen Şehir Tiyatrosu, bu hafta Emek İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerini ağırladı. İlgiyle izledikleri eğlenceli oyuna adeta kendilerini kaptıran öğrenciler, zaman zaman oyunculara müdahale ederek ilginç görüntüler oluşturdular. Neşeli müziklerin renk kattığı oyunun ardından 'Kuşbakışı'nı çok sevdiklerini söyleyen çocuklar, oyuncuları alkışlarıyla ödüllendirdiler.

Gösterimden sonra oyuncular da öğrencilerle sohbet ettiler. Veliler ve öğretmenleri ise çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayan ve geleceğin büyüklerine tiyatro sevgisi aşılayan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 11:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?