6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Çöpten hırsız çıktı!

ÇÖPTEN HIRSIZ ÇIKTI

Bursa'da bilgisayar ve cep telefonu bayilerine girip hırsızlık yapan zanlı, polisten kaçarken saklandığı çöp konteynırında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi'nde cep telefonu satan bir dükkana girip selam verdikten sonra, oyalama suretiyle bir cep telefonu çalan Sevsay Karaca (31) güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Aşayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi tarafından aranan Karaca, Kayhan Mahallesi'nde karşısında polisi görünce kaçmaya başladı. Bir süre sonra polis ekiplerini atlatan Karaca, sokak üzerinde bulunan bir çöp konteynırının içine

saklandı. Sokakta zanlının kaçabileceği başka bir yer olmadığını gören polis, konteynırları kontrol etmeye başladı. Sokak üzerinde bulunan demir konteynırı kontrol eden polis, zanlıyı çöplerin içinde buldu. Emniyette sorgulanan Karaca, 3 ay zarfında 6 ayrı dükkandan cep telefonu ve dizüstü bilgisayar çaldığını itiraf etti. 135 hırsızlık suçundan sabıkası olduğu tespit edilen Karaca, yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 12:05:04
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 12:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?