2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Coşkun Sabah rüzgarı esti

COŞKUN SABAH İNEGÖLLÜLERİ COŞTURDU

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sahne alan Coşkun Sabah hayranlarını coşturdu.

Türkiye Böbrek Vakfı yararına düzenlenen gecede ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı. Kültürpark Açık Hava Gösteri Merkezi'ndeki programın organizatörü Uğur Işık, Anneler Gününe özel bir program düzenlediklerini, 17 bin TL toplandığını, bunun 11 bin TL'sinin program için harcandığını, kalan 6 bin TL'nin isi Türk Böbrek Vakfı'na bağışlanacağını söyledi.

Konuşmaların ardından program, Dostlar Türk Sanat Müziği Topluluğu konseri ile start aldı. Sahnedarlar Tiyatro Topluluğu, Ayhan Şahin'in yazdığı 'Kutsal Sevgi' adlı oyunu sahnelediler. Annesiz kalan bir evladın çektiği sıkıntıları konu alan oyunu izleyen bazı anneler göz yaşlarını tutamadı.

100. Yıl İlköğretim Okulu folklor ekibinin gösterileri geceye renk katarken, 7 yaşındaki Ceydanur Çalışkan'ın okuduğu 'Annem' şiiri herkesi duygulandırdı.

Programın sonunda İnegöllülerle birlikte olan Coşkun Sabah, seslendirdiği parçalarla hem coşturdu, hem duygulandırdı. Ünlü sanatçının 'Hatıram Olsun', 'Bir Pazar Günü', 'Sen Bambaşkasın', gibi daha bir çok parçasına seyirciler de eşlik etti.

COŞKUN SABAH İNEGÖLLÜLERİ COŞTURDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2011 Salı 17:02:01
Güncelleme :17 Mayıs 2011 Salı 18:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?