6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Crowne Plaza Bursa'ya geliyor

CROWNE PLAZA BURSA'YA GELİYOR

Marka kent olma yolunda hızla ilerleyen Uludağ'ın Davos'a dönüştürülmesi çalışmaları ve kongre kültür merkeziyle turizmden daha fazla pay almak isteyen Bursa'da 5 yıldızlı otel yatırımları artıyor. Inter Continental Oteller Grubu, 5 yıldızlı markası Crowne Plaza ile zincire bir halka da Bursa'da ekleyecek.

Konaklama sıkıntısı yaşanan Bursa'da 5 yıldızlı yeni bir otel kapılarını açmaya hazırlanıyor. 100 ülkede 3 bin 600'den fazla otel ve 537 bin 500 odasıyla dünyanın en fazla yatak sayılı otel grubu olan Inter Continental Oteller Grubu'nun 5 yıldızlı markası Crowne Plaza'yı Bursa'ya getiriyor.

209 odalı otelin inşaatına İzmir yolu Carrefour SA yanında inşaatına başlanacak.

Temel atma töreni önümüzdeki günlerde yapılacak olan Crowne Plaza Bursa Oteli'nin, 2011'in ekim ayında kapılarını açması hedefleniyor. Crowne Plaza Bursa Oteli'ne toplam 30 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanıyor. Uludağ ve ova manzarasına sahip Crowne Plaza Bursa Oteli, 5 bin 170 metrekarelik arsa üzerine 26 bin metrekare inşaat alanına sahip, 4 katı zemin altında, 18 katı ise zemin üzerinde olmak üzere toplam 22 kat olacak. 5 yıldızlı lüks bir şehir oteli olarak hizmet verecek olan Crowne Plaza

Bursa, toplam 209 odası, 3 bin 500 metrekarelik termal ve spa katı, açık havuzla birleşebilen 950 metrekarelik balo salonu, bin metrekare kokteyl terası, 5 adet toplantı salonu, 3 adet restoranı, Uludağ manzaralı fitness salonu, 3 adet barı, açık ve kapalı yüzme havuzları, jakuzi, sauna, Türk hamamları, buhar odaları, şok ve macera duşları, aroma terapi, güzellik ve cilt bakım merkezi, 6 adet masaj odası, 6 adet VİP hamamı ile misafirlere uluslararası bir otelden beklenen kalitede hizmet sunacak. Bakım,

masaj ve spor olanaklarının bir arada sunulduğu SPA merkezi, farklı birçok seçenekle desteklenmiş profesyonel hizmet sağlayacak.

CROWNE PLAZA BURSA'YA GELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 12:19:05
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 14:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?