7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

'Damsız giremezsiniz' dedi öldürüldü

Bursa'da çalıştığı gece kulübüne damsız girmek isteyen iki kişiye engel olmaya çalışan güvenlik görevlisi canından oldu.

Gece kulüplerinde çokça rastlanan olaylardan biri de Bursa'da meydana geldi. Yanında herhangi bir kız arkadaşı olmadan bir gece kulübüne girmeye çalışan iki kişiye işi gereği engel olmak isteyen güvenlik görevlisi canından oldu.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, koruma görevlisi olarak çalıştığı gece kulübüne, eşsiz girmesine izin vermediği iki kişi tarafından tabanca ile başından vurulan 30 yaşındaki Gökhan Özdoğan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Mudanya'nın Çağrışan Mevkii'nde bulunan gece kulübüne geçen cumartesi akşamı gelen 32 yaşındaki T.G. ve 24 yaşındaki E.Ö. koruma görevlisi olarak çalışan Gökhan Özdoğan tarafından, yanlarında bayan olmaması gerekçesiyle içeriye alınmadı.

Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce iddiaya göre T.G. belindeki tabancayı çıkartarak Gökhan Özdoğan'ı başına ateş etti ve orada yaraladıı.

Ağır yaralanan Özdoğan kaldırıldığı özel hastanede ameliyata alındı. Bekar olan Özdoğan doktorların tüm müdahalesine rağmen dün gece yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra geniş çaplı araştırmalarına başlayan jandarma ekipleri tarafından yakalanan ve ilk önce 'Adam yaralamak' suçundan adliyeye çıkartılıp tutuklanan T.G. ile E.Ö., Gökhan Özdoğan'ın ölmesi üzerine kasten adam öldürmek suçundan hakim karşısına çıkıp yargılanacaklar. 

...
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2012 Perşembe 17:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?