3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Davut Güloğlu gönülleri fethetti

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 'Beyaz Koza Yaz Şenliği'nde konser veren Davut Güloğlu, romanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Roman kızları, Güloğlu'nun şarkılarıyla doyasıya eğlenirken, bazı vatandaşlar güvenlik engelini aşarak sanatçının boynuna sarıldı.

'Kopalım Bari' adlı yeni albümü ve yenilediği imajıyla dikkatleri üzerine çeken Davut Güloğlu, albümü çıktıktan sonraki ilk konserini Osmangazi ilçesi Kamberler Parkı'nda verdi. Neşeli hali ve sempatik tavırlarıyla hayranlarının gönlünü fetheden Güloğlu, söylediği parçalarla roman vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

'Sev Kardeşim' adlı dizinin çekimleri nedeniyle daha önce 2,5 yıl boyunca Bursa'da yaşadığını belirten Güloğlu, "Bursa'nın benim için çok ayrı bir yeri var. Tirilye'de çektiğimiz dizi için 2-2,5 yıl boyunca Bursa'da yaşadım. Bursa, gerek kültürü gerekse doğal güzellikleriyle çok özel bir kent. Bursalılar çok şanslı. Bursa'da yaşamak bir ayrıcalık. Bursa, Türkiye'nin gözbebeği" dedi.

Bursa'da konser vermesine vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür eden Güloğlu, konserinde sahneye çıkan hayranlarıyla da yakından ilgilendi. Roman vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi. Güloğlu'nun parçalarıyla hareketlenen konser alanında Romanlar göbek atarak doyasıya eğlendi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Semih Pala, "Yıllar önce Kamberler Parkı'nın yerinde evler vardı. Şimdi ise bu alanda bu muhteşem konseri izledik. O zamanlar böyle bir olayın burada gerçekleşmesi hayaldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanlığı döneminde bu hayali gerçeğe döndürdü ve bizler de bu güzel anları yaşadık" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 12:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?