4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Dayakçı babasını bıçakladı

Bursa'da bir lise öğrencisi, sürekli alkol alarak kendisini, annesini ve kardeşlerini dövdüğünü iddia ettiği babasını bıçakla yaraladı.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 3 çocuk babası demir doğrama işçisi Mehmet A. (42), gece geç saatlerde sarhoş halde eve gelip uykuya daldı. Lise 1. sınıf öğrencisi C.A., sürekli içki içip annesi ile kardeşlerini dövdüğü gerekçesiyle sabah saatlerinde babasıyla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine C.A., babasını karnından 2 kez bıçakla yaraladı. Can havliyle sokağa fırlayıp koşmaya başlayan baba Mehmet Akyol, kendisini gören bir vatandaşın ihbarıyla gelen polis tarafından durdurulup ambulansla hastaneye götürüldü. Baba hakkında kısa süre önce "aile içi şiddet" suçlamasıyla işlem başlatıldığı öğrenildi.

Oğul C.A. gözaltına alınırken, anne Aysel A. da ifadesi alınmak için karakola götürüldü. C.A.'nın, alkol ve dayak yüzünden çıkan tartışmada, annesi, kendisi ve kardeşlerini korumak için babasını bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi.
Mehmet Akyol Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 14:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?