1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

De Souza sağlık kontrolünden geçti

Bursaspor'un Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiraladığı 19 yaşındaki Brezilyalı golcü Edmar Gees De Souza, sağlık kontrolünden geçti. 

Bursa Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrolünde Brezilyalı oyuncuya, kan ve idrar tahlilleri, EKO, EKG, Ergo Spirometri ile Eforlu EKG testleri yapıldı. 

Sağlık kontrolü sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Brezilyalı oyuncu De Souza, Bursaspor'da büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, "Elimden gelen en iyi performansı sergileyerek, Bursaspor'un ligi olabildiğince üst sıralarda tamamlamasına katkıda bulunmak istiyorum. 

Şu an ülkemde oynadığım ligde en fazla gol atan ikinci futbolcuyum, ama bunları konuşmak için erken. Beni sahaya çıkınca göreceksiniz. İyi şeyler yapmak istiyorum. Tek amacım çok iyi bir sezon geçirmek" dedi. Bursa'nın çok güzel bir şehir olduğunu ve çok beğendiğini ifade eden genç golcü, takma adının 'Matheus'' olduğunu ve bu şekilde anılmak istediğini sözlerine ekledi.
 
Brezilyalı golcü De Souza'nın geçen sezonun ilk yarısında forma giydiği Japonya'nın Virgin takımında 5 maçta 6 gol attığı, yılın ikinci yarısında forma giydiği Brezilya'nın Paranaisi Ligi'nde Iraci takımında ise 10 maçta 5 gol attığı belirtildi.
Brezilyalı oyuncunun, akşam saatlerinde yeni takımıyla ilk idmanına çıkacağı belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 14:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?