3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Define cinayeti

Bursa'da bir kişi, define aramaya gittiği arkadaşını ihbar ettiği gerekçesiyle öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, Karacabey İlçesi'nde geçen yıl define ararken jandarma ekipleri tarafından yakalandıkları öğrenilen fabrika işçisi Muhsin Kula ve inşaat işçisi Emin K, Nilüfer İlçesi'ne bağlı Üçevler Mahallesi Beste Sokak üzerinde karşılaştı. Kendisini ihbar etmekle suçladığı arkadaşıyla bir süre tartışan Kula'ya, Emin K. tarafından 6 el ateş edildi. Başına isabet eden mermi sonucu ağır yaralanan Kula olay yerinde hayatını kaybederken, Emin K. 16 BLY 26 plakalı araçla kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, zanlının yakalanması için operasyon başlattı. 

Şahısların geçen yıl Karacabey İlçesi'nde izinsiz kazı yaparken jandarma güçleri tarafından yakalandıkları, Emin K.'nın da kendilerini Muhsin Kula'nın ihbar ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Emin K.'nın 18 Nisan 2006'da da Muhsin Kula'ya silahlı saldırıda bulunduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 18:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tayfun kula IP: 88.240.159.xxx Tarih : 20.01.2007 18:11:19
ben muhsin kulanın ogluyum o emini ölene kadar durmasını arz ederim babam dogru dürüst biriydi işinden işine gelen biriydi bu olayı ögrendiyim de şok oldum ben henüz 15 yaşında bir ögrençiyim bizi bu adam yetim bıraktı eger bu dünyada deilse öbür dünya yakandasın dayım bu yorumu yazanlardan allahrazı olsun eger küfür geçtiyse özür dilerim açım büyük