6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Dehşet dakikalarını anlattı

SAPIĞIN 8 YERİNDEN BIÇAKLADIĞI KADIN, DEHŞET DAKİKALARINI ANLATTI

Bursa'nın Gürsu ilçesinde, kapı zilini çalarak girdiği evdeki kadına tecavüze kalkıştığı, direnen kadını 8 yerinden bıçaklayarak 30 lirasını gasp ettiği önü sürülen sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık suçsuz olduğunu söyleyip tahliyesini isterken, yaşadığı dehşet dakikalarını anlatan mağdure ise, "Sipariş ettiğimiz mobilyaların geldiğini düşünerek kapıyı açtım. Boğazıma bıçak dayayan sanık bana zorla tecavüz etmek istedi. Ramazan ayında olduğumuzu söyleyip beni bırakması için para teklif ettim. Direnince beni bıçakladı" dedi.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "silahlı tehdit, cinsel istismar, yağma ve adam öldürmeye teşebbüs" suçlarından 45 yıla kadar hapsi istenen K.H.'nin yargılanmasına başlandı. Geçen Ramazan ayında meydana gelen olayda, 30 yaşındaki E.A.'ya tecavüze yeltendiği, direnince de kadını bıçaklayarak öldürmeye kalkıştığı öne sürülen sanık, hakkındaki iddiaları yalanladı.

Tutuklu olarak yargılanan K.H., "Ben mağdureyi hiç görmedim. İlk defa şimdi görüyorum. Olay günü arkadaşım İ.K. bir kişiden alacağı olduğunu söyleyip tahsilat için benim de yanında gitmemi istedi. İstiklal Mahallesi'ndeki bir binanın önüne gittik. Ben, İ.K.'ye, 'Sen git al, ben kapıda bekliyorum' dedim. Yaklaşık 10 dakika sonra arkadaşım koşarak aşağı indi. Gömleğinde kan lekeleri vardı. Ardından birileri çıktı. Ben kaçarken yol kenarında durdum. İ.K. kaçtı. Polisler geldiğinde beni yakaladı. Ben suçsuzum. Kimseye bir şey yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi.

 

GENÇ KADIN YAŞADIĞI DEHŞET DAKİKALARINI ANLATTI

Duruşmada ifade veren 30 yaşındaki E.A. ise, yaşadığı dehşet dakikalarını anlattı. Olay günü ağabeyinin kızıyla evde oturduklarını belirten E.A., "Saat 11.00 sıralarında kapı çaldı. Yeğenim kapıyı açtığında gelen kişi, 'K.S. diye birisi var mı?' diye sordu. Ben de öyle birinin olmadığını söyledim. Yaklaşık 15 dakika sonra kapı tekrar çaldı. Sipariş verdiğimiz yeni mobilyaların geldiğini düşünerek kapıyı açtım. Sanık. 'K.S, burada oturuyormuş, neden yalan söylüyorsun? Deyip bıçağı boynuma dayadı. Tecavüz etmeye kalkışınca, 'Sana para vereyim, beni bırak' dedim. Cüzdanımı verdim. İçindeki 30 lirayı aldıktan sonra parayı az bulunca ellerimi bağlamak istedi. Yeğenim de yanımdaydı. Boğuşurken yere düştüm. Beni 8 yerimden bıçaklayıp evden kaçtı. O gidince balkona çıkıp yardım istedim. Onu mahalleli yakalamış" diye konuştu.

Sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme, duruşmayı eksiklerin tamamlanması için erteledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 13:03:05
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 14:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?