2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Dehşet dolu günleri anlattı

EVDEN KAÇINCA BAŞINA GELMEYEN KALMAYAN KIZ YAŞADIĞI DEHŞET DOLU GÜNLERİ ANLATTI

Bursa'da evden kaçan 14 yaşındaki kızı kilitli tuttukları evde fuhuş ve lezbiyen ilişkiye zorlayıp, Yalova'da konsomatrislik yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı. Sahte kimlikle yaşının büyük gösterildiğini ifade eden küçük mağdure G.A, yaşadığı dehşet dolu günleri anlattı.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "çocuğun cinsel istismarı, insan ticareti ve fuhşa aracılık ve teşvik" suçlarından toplam 208 yıla kadar hapisleri istenen İ.Ç. (23) ve C.A. (45) ile 14 yaşındaki kızla ilişkiye girmekle suçlanan M.D. (24), R.Ö. (35), A.G. (37), C.P. (53) ve N.D. (51) ilk defa hakim karşısına çıktı. Mağdurenin yaşının küçük olması sebebiyle duruşma gizli yapıldı. 50 lira vererek ilişkiye girdiği mağdure G.A.'nın yaşının küçük olduğunu bilmediğini ifade eden R.Ö., "Ben kendisini A.T.

olarak tanıdım. Kimliğinde de 18 yaşından büyük görünüyordu. Daha sonra da kendisi beni aradı. Birlikte İzmit'e gittik ve 12 gün karı koca gibi yaşadık. 14 yaşında olduğunu öğrendikten sonra ailesini arayıp haber verdim. Birlikte jandarmaya gidip, kızı ailesine teslim ettim. Eğer yaşının küçük olduğunu bilseydim, asla ilişkiye girmezdim. Ben bilerek bir suç işlemedim" dedi.

53 yaşındaki sanık C.P. hakkındaki iddiaları yalanlarken, küçük mağdure ile lezbiyen ilişkiye girdiği iddialarının asılsız olduğunu ifade eden N.D. ise, "Ben kendisini C.A. ile birlikte bir defa gördüm. İddia edildiği gibi para karşılığı lezbiyen ilişkiye girmedim" diye konuştu.

Sanıklardan A.G. ise, mağdure ile değil de annesiyle ilişkisi olduğunu ifade ederek, "Ben annesi ile aralarının düzelmesi için yardımcı olmaya çalışıyordum. Ancak o bunu kabul etmiyordu. Bizim ilişkimizi de kabul etmiyordu. Kendisine tecavüz ya da cinsel saldırıda bulunmadım" dedi.

G.A'yı erkeklere pazarladığı iddiasıyla yargılanan C.A. ise, fuhşa aracılık suçundan daha önce sabıkasının bulunduğunu, ancak küçük yaştaki çocuklarla işinin olmadığını söyledi.

DEHŞET DOLU GÜNLERİ ANLATTI

Duruşmaya annesi ile birlikte katılan 14 yaşındaki G.A. ise, ailesine kızıp daha önce de birkaç kere evden kaçtığını belirterek, "Son kaçtığımda erkek arkadaşım İ.Ç.'yi arayıp yardım istedim. Kendisi beni C.A.'nın evine götürdü. Burada beni bir odaya hapsettiler. Dışarı çıkamadım. Adıma sahte bir kimlik çıkartıp, yaşımı 18 gibi gösterdiler. Beni zorla erkeklere pazarladılar. C.A., eve gelen erkeklerle birlikte olmamı istiyor, onlardan para alıyordu. Gelenlere adımın A.T. olduğunu söyleyip, sahte kimliğimi gösteriyor, yaşımın da büyük olduğunu söylüyordu. Benimle para karşılığı birlikte olan R.Ö.'den telefonunu aldım. Kapının açık olduğunu gördüğüm bir gün de evden kaçtım. R.Ö'yü aradım. Birlikte İzmit'e gittik. 12 gün sonra döndük. Kendisi ilk geldiğinde benim yaşımın küçük olduğunu bilmiyordu. Birlikte kaçtığımızda öğrendi. Sonra benim çıplak fotoğraflarımı çekip kamyonculara gösteriyordu. Sonra kendisi ailemi arayıp yerimizi söyledi ve Ovaakça Jandarma Karakolu'na götürüp beni teslim etti" dedi.

"AMCA GİBİ SEVDİĞİM ADAM DIŞINDAKİ BÜTÜN SANIKLARDAN ŞİKAYETÇİYİM"

Sanıklardan N.D.'nin kendisi ile para karşılığı lezbiyen ilişkiye girdiğini, annesinin arkadaşı A.G.'nin iki kez, C.P.'nin araç içinde bir defa cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen küçük mağdure G.A, "M.D. ile ise Kültürpark'ta tanıştım ve kendi isteğimle birlikte oldum" diye konuştu. Sanıklardan C.P. dışındakilerden şikayetçi olduğunu dile getiren G.A, "Onu bir amca gibi görüyorum. Bu yüzden ondan şikayetçi değilim" dedi.

Duruşmaya müşteki olarak katılan mağdurenin annesi M.A. ise, kızının C.P. ile ilişkisi olmadığını belirtti. M.A., C.P. dışındaki bütün sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi. Sanıkların tahliye talebini reddeden mahkeme davayı erteledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2011 Pazar 10:33:00
Güncelleme :20 Şubat 2011 Pazar 18:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?