4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Demirhisar seçmenleriyle buluştu

Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar, seçim çalışmalarına hız verdi.

Akşam saatlerinde site, dernek, kahve, restoran ve seçim bürosunda seçmenlerle buluşan Demirhisar, "Belediye kanalıyla haksız kazanç sağlayan zenginler meydana getirmedim" dedi.

Dün akşam site toplantısında ve gençlerle yemekte biraraya gelen Demirhisar'a, "Erol abi sen bizim herşeyimizsin" tezahüratları yapıldı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Demirhisar, halkın talebiyle yeniden aday olduğunu ifade ederek, "Mudanya Belediye Başkanı olarak bugüne kadar yüzünüzü kara çıkartacak hiçbir şey yapmadım. Huzurlu bir yaşam merkezi; güven verici bir Mudanya inşa ettim. İnsana önem vermeye çalıştım. Yapılan hizmetleri sizlere sorarak yaptım" dedi.

Belediye kanalıyla haksız zenginler oluşturmadığını söyleyen Demirhisar, "Bize teslim edilen ilk günle bu gün arasında kentimizin doğal örtüsünü
bozacak proje olmadı. Benim projelerimde boş vaat yok, yalan ve rant yok. Sizler isteyeceksiniz, Mudanya'da huzur ve güvenle her iş daha hızlı ve kapsamlı olacak. Mudanya'da tarih, kültür ve sanat var. Hiç bir ilçede olmayan Güzel Sanatlar Fakültesi var. Ekonomik açıdan zor şartlarda olan 350 çocuğumuz ücretsiz ders görüyor. Engelli arkadaşlarımıza sahip çıktık. Bunlar hep Mudanyalının istekleriydi. Yol. kaldırım nasıl olsa yapılır. Ancak önemli olan birbirimize "günaydın, iyi akşamlar, hayırlı işler" diyebilmek. Bana gösterdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Deniz Atı restorandaki yemekte söz alan Fahrettin Bahçıvancı ise, "Erol Demirhisar, şu an Mudanya Belediye Başkanımız, 30 Mart sabahı yine Erol Demirhisar Mudanya Belediye Başkanımız olacak. Çünkü o parti ayrımı gütmedi. Şeffaf ve dürüst davrandı. Her kese yardımcı oldu. Güleryüzle hizmet etti" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 17:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?