3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Demirören'e yaylım ateş

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, "Bursa deplasmanına taraftarımız gidecek" diyen Başkan Yıldırım Demirören için "Sözler tutmak için verilir, yutmak için değil" dedi

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Bursapor ile deplasmanda yapacakları maça taraftar götürecekleri yönündeki açıklamasına ilişkin olarak, "Taraftar popülizmi yapmak ve bundan medet ummak başkandan başkana değişmektedir" dedi. 

Kızıl, Demirören'in, "Taraftar götürmeme anlaşması"nın, Ankaragücü-Beşiktaş maçına Bursa'dan taraftar geldiği iddiasıyla bozulduğunu öne sürmesi için "Bu hareketlerin, sezinlediğimiz gibi organize ve planlı işler olduğunu görmüş bulunuyoruz" yorumunu yaptı.
Levent Kızıl sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Sayın Demirören'e birkaç sözüm var; sayın Demirören, ne pahasına olursa olsun, gözünü başarı hırsı bürümüş olan insanlar, şu anda yaptığı yanlışı fark edemezler, ama zaman tokat gibi bunu yüzüne vurur. Öncelikle bunu sakın unutma. Taraftar getiremeyeceğini bilmene rağmen yaptığın bu açıklamalardan anladığımız, taraftarımızı provoke edip, ceza almamızı sağlayarak maçı seyircisiz oynatma isteğidir. Yapılan bu işlerin hepsi organize, ama nafile işlerdir. 'Ben dedim olur' gibi bir anlayışa karşı vereceğimiz tek cevap 'olmayacağını göreceksin'dir. Çünkü karşındaki 2,5 milyon kişilik, kentlilik bilincine sahip büyük Bursaspor camiasıdır. Hayatta sözler tutulmak için verilir, yutulmak için değil."
Milliyet
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2007 Cuma 09:30:47
Güncelleme :13 Nisan 2007 Cuma 09:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?