4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Demirtaş'ta duygusal meclis

Elli beş yıllık belediye olarak bugüne kadar hizmet veren Demirtaş Belediyesi, son meclisini gerçekleştirdi.


Kapanan beldeler içerisinde yer alan merkez Demirtaş Belediyesi'nin son meclisine, Belediye Başkanı Mümin Tüfek, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, ve belediye başkanlığı yapmış Halil İbo ile Halil Satık katıldı. Demirtaş Belediyesi’nin son meclisi duygulu anlara da sahne oldu.


Demirtaş Belediye Başkanı Mümin Tüfek, bugüne kadar emeği geçen eski belediye başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ve parti teşkilatına günün hatırası olarak birer çini tabak hediye etti.


Son mecliste konuşan Demirtaş Belediye Başkanı Mümin Tüfek, bu güne kadar beldeye emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Belediyemizin ellibeş yılık tarihi vardı. Bugün son meclisimizi yapıyoruz, üzgünüz vatandaşımız üzgün, söyleyecek söz bulamıyoruz. Beldemize ve Bursa’mıza hayırlı olsun demekten başka bir şey diyemiyoruz. Belediyemiz 2 ay daha açık kalacak, daha sonra ne olacağını bizlerde bilmiyoruz. Ben görev sürem içinde herkese hakkımı gani-gani helal ediyorum, sizlerin haklarını helal etmesini istiyorum’ dedi.


Başkanın konuşmasının ardından söz başkan vekili İbrahim Ürgüp ‘Meclis adına ve beldem adına başkanımız Mümin Tüfek beye hakkımızı sonuna kadar helal ediyoruz. Kendilerine beldemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.


Duygusal meclisin sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 17:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ertuğrul akaslan IP: 78.173.178.xxx Tarih : 22.03.2009 18:14:17

demirtaşa hizmet götüren bir tane belediye başkanı vardır.O da HALİL SATIK'TIR.Kendisiyle gurur duyuyorum .Allah uzun ömürler  versin.ben torunu:ertuğrul akaslan.CANIM DEDEM SENİ ÇOK SEVİYORUM...