6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Dereye uçtu burnu bile kanamadı

KADIN SÜRÜCÜ DEREYE UÇTU, BURNU BİLE KANAMADI

Bursa'da bir kadın sürücü, yağışlı hava sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki dereye uçtu. Otomobilin yarısı sulara gömülürken, mahsur kalan sürücü çevredeki vatandaşların yardımlarıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre bir nakliye şirketinde çalışan Nesrin K., kullandığı 34 GK plakalı otomobille Armutköy'den Organize Sanayi Bölgesi'nde gitmek istediği sırada yolun yağışlı ve kaygan olması sebebiyle Yunuseli yakınlarında yoldan çıkıp Nilüfer Deresi'ne uçtu. Yarısına kadar sulara gömülen otomobilin içinde mahsur kalan Nesir K., çevreden yetişen vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Suya gömülen aracından yürüyerek çıkan kadının burnu bile kanamazken, özel bir şirkete ait olduğu öğrenilen otomobil derede sürüklenmemesi için vatandaşlar tarafından ağaca halatla bağlandı.

Polis ve sivil savunma ekiplerinin harekete geçtiği kaza sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bayan sürücünün yakınları olay yerine akın etti. Nesrin K., 112 ambulansında kısa sürede tedavi edildi.

Yarısına kadar sulara gömülen araç içerisindeki sürücüyü kurtaran Ahmet Arslan, insanlık görevini yaptığını belirterek, "Bana dereye otomobilin uçtuğunu söylediler. Hemen koşarak dereye girdim. Otomobilin kapısını açarak kadını kurtardım. Bayan olmasına rağmen çok soğukkanlıydı. Ardından da araç sürüklenmesin diye iple ağaca bağladık. Birkaç gün önce dereye düşmüş olsaydı suda sürüklenir, hatta otomobil içinde boğulabilirdi. Derenin sakin olması ve aracın ters dönmemesi felaketi önledi" diye konuştu.

KADIN SÜRÜCÜ DEREYE UÇTU, BURNU BİLE KANAMADI
KADIN SÜRÜCÜ DEREYE UÇTU, BURNU BİLE KANAMADI
KADIN SÜRÜCÜ DEREYE UÇTU, BURNU BİLE KANAMADI
KADIN SÜRÜCÜ DEREYE UÇTU, BURNU BİLE KANAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 13:12:01
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 16:31:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?