3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Dev açık hava tiyatrosu projesi

Nilüfer Belediyesi tarafından yapılmak istenen 7 bin 500 kişilik açık hava tiyatrosu arazisinin imar planı değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Nilüfer Belediyesi'nin haziran ayı meclis toplantısı Konak Kültür Evi'nde yapıldı. Mecliste gündeme gelen açık hava tiyatrosu projesi için söz konusu arazide yapılmak istenen plan değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Carrefoursa AVM ile Bursa Ray Merkezi arasında bulunan arazide yapılmak istenen Nilüfer Arena projesi 7 bin 500 kişi kapesiteli olacak. Söz konusu alanda rekroasyon çalışması yapacaklarını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, "Yeşil alanların içinde otoparkıyla beraber bir açık hava tiyatrosu yapmayı planlıyoruz. Kültür Park'taki açık hava tiyatrosu yaz aylarında gelen talepler cevap veremiyor.

Böyle bir projenin ilçemize yeni bir soluk ve keyif getireceğini umuyorum. Burada birçok konser ve renkli organizasyona imza atılacak. Bu projeyi belki de belediyemizin cebinden para çıkmadan yap-işlet-devret modeliyle yapmayı planlıyoruz. Projeyi 2010 yılında tamamlamak istiyoruz. Meclisten bu projeyle alakalı oy birliğiyle karar çıktığı için hepinize teşekkür ederim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 10:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?