3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Dev piton izleyicileri korkuttu

İnegöl Belediyesinin organizasyonu ile ilçeye gelen Avrasya Sirki, gösteriler ile genç yaşlı herkesi mest etti.

Eski Terminalin yerindeki alanda kurulan çadırda Cuma, Cumartesi ve Pazar günü üç gösteri yapan Avrasya Sirkinde en büyük ilgiyi 3 metre boyundaki dev piton yılanı çekti.

Bakıcısının omzunda vatandaşların önünden geçen dev yılanın sakin duruşu bile, 7'den 70 e seyircileri heyecanlandırdı. Sirkte, yüksek hava gösterileri, ip cambazları, denge gösterileri, akrobatlar, sihirbazlar, ateşbazlar, jimnastikçiler, palyaçolar ve birbirinden ilginç muhteşem gösteriler vatandaşlara farklı bir keyif yaşattı.

Sirke gösterilen ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Avrasya Sirkinin kurucularından Muharrem Yağcızeybek, "Türkiye'de sirk sanatlarının yeniden ayakları üzerine basması için öncülük yapıyoruz. Gösteri sanatları kültür mirasının gelecek kuşaklara aktarılmasında en önemli faaliyetlerden birisidir. Yerel yönetimlerin desteği ile toplumun bu konudaki ilgisinin artmasını bekliyoruz. İnegöl'de sunduğumuz muhteşem gösterilere katılımın yüksek olması bizleri memnun etti. Bu organizasyona destek veren tüm sanat dostlarına ve Avrasya Sirkini İnegöl'e davet eden Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 11:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?