4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

Bursa'da, direksiyon başında kalp krizi geçiren bir öğretmen, trafik ışıklarında duran kamyonete çarptı. 2 çocuk babası öğretmen, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Real Alışveriş Merkezi önündeki trafik ışıklarında meydana geldi. Ali Osman Sönmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde fizik öğretmeni olduğu öğrenilen 42 yaşındaki Süleyman Durmaz, otomobiliyle seyir halindeyken kalp spazmı geçirdi. Bu sırada 16 FH 693 plakalı aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden Durmaz, kırmızı ışıkta bekleyen Celal Tonuk idaresindeki 16 KS 772 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tonuk idaresindeki kamyonet de

Hakan Gezenayak idaresindeki 16 CPP 59 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası öğretmen Süleyman Durmaz ve yanındaki arkadaşı Nedret Köroğlu yaralandı. Yaralılar Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücü Süleyman Durmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Durmaz'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. 14 yıllık öğretmen olan Durmaz'ın mesai arkadaşları ve öğrencileri, acı haberi alınca Adli Tıp Kurumu'nun önüne geldi. Yasa boğulan yakınları Durmaz'ın daha önce böyle bir rahatsızlığı olmadığını belirterek gözyaşlarına boğuldu. 11 yıllık öğretmen arkadaşı Rıza Hasan Tüz ise, "Kendisi ile dün görüştük, üşüttüğünü, sırtının ağrıdığını söyledi. Evine giderken yanındaki arkadaşına çok üşüdüğünü ve terlediğini söylemiş. Bu sırada terini silmek

isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek önündeki araca çarpmışlar. Çarpma çok şiddetli değilmiş ama Süleyman orada kendini bırakmış. Büyük ihtimalle arabada kalp krizi geçiriyordu. Kendisi çok sevilen biriydi ve öğrencileriyle ilişkileri çok güzeldi. Bu şekilde aramızdan ayrılması çok acı" dedi.

Süleymen Durmaz'ın sosyal paylaşım sitesinde öğrencileri tarafından kurulan grupta, 'en çok sevilen öğretmen' seçildiği öğrenildi. Durmaz'ın cenazesi, yapılacak otopsinin ardından bugün Balıklı Mahallesi'nde ikindiyi müteakip toprağa verilecek.

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 12:46:05
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 15:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Şeyma vardar IP: 78.173.146.xxx Tarih : 31.12.2009 15:36:23

Allahtan Rahmet Diliyoruz Hocamızı Çok severdik