6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Direksiyon hocası kaza yaptı

KURSİYERE SÜRÜCÜLÜK ÖĞRETİRKEN KAZA YAPTI

Bursa'da bir kursiyere ders vermek isteyen direksiyon hocasının kullandığı otomobil, arkadan gelen kamyonun altında kaldı. 2 kişinin yaralandığı kazada, LPG'li kurs aracının patlamaması faciayı engelledi.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesine bağlı Atıcılar Mahallesi'ndeki Eğitim Vadisi yolu üzerinde meydana geldi. 42 yaşındaki Erdoğan Ç. idaresindeki 16 J 3702 plakalı kamyon, önünde aniden durduğunu ileri sürdüğü Muzaffer S.'nin (47) kullandığı 16 YC 017 özel bir sürücü kursuna ait otomobile çarptı. Araç kullanmayı öğrenmek isterken kazayla şoke olan kursiyer Tuğba A. (25) ile kurs personellinden Arzu Y. (25) yaralandı. Yaralı 2 kişi, ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sinyal verip durduğunu iddia eden eğitimci Muzaffer S., "Durduğumuz anda arkamızdan büyük bir gürültü koptu. Çarpmanın etkisiyle banketten yukarı çıkıp 20 metre sürüklendik. Ne olduğunu anlayamadım" derken, nakliye aracının şoförü Erdoğan Ç. ise "Sürücü kursuna ait araç aniden önümde durdu. Direksiyonu sola kırmak istedim fakat araç geldiği için kaçamadım" diye konuştu.

Deposu arkada bulunan eğitim aracının kazanın etkisiyle patlamaması büyük bir faciayı engelledi. Olay yerine gelen polis, ilk iş olarak gaz deposunun patlamaması için bağlantıları çıkarırken, kısa devre yapmaması için elektrik aksamı da devre dışı bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, sürücüler alkol kontrolü ve ifadelerinin alınması için Şehit Şerafettin Polis Merkezi'ne götürüldü.

KURSİYERE SÜRÜCÜLÜK ÖĞRETİRKEN KAZA YAPTI
KURSİYERE SÜRÜCÜLÜK ÖĞRETİRKEN KAZA YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 14:22:00
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 17:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?