4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Disneyland talihlileri Bursa'ya döndü

As Merkez’in “Haydi Disneyland’a” isimli kampanyasının talihlileri Bursa’ya unutulmaz anılarla döndü.

As Merkez’in eğlence dolu kampanyası “Haydi Disneyland’a”nın şanslı isimleri Neslihan Erman Karlı, Mustafa Civelek ve Bekir Ak, aileleri ile birlikte gittikleri Paris-Disneyland’dan döndü. Bursa’ya gelir gelmez soluğu As Merkez’de alan Karlı, Civelek ve Ak, unutulmaz bir tatil geçirdiklerini belirterek, As Merkez yönetimine teşekkür etti.

Paris’in büyülü bir şehir olduğunu dile getiren Neslihan Erman Karlı, ailece sınırsız eğlencenin tadını doyasıya çıkardıklarını; Eiffel Kulesi, Opera Binası ve Opera Meydanı, romanlara ve filmlere konu olan Notre Dame Katedrali, Louvre Müzesi, Concorde Meydanı ve Zafer Takı’nı gördüklerinde ise son derece heyecanlandıklarını anlattı.

Sokaklarında masal dünyasının kahramanlarının dolaştığı Disneyland’dan ayrılmayı hiç istemediklerini söyleyen Bekir Ak ise “Hem çocuklarım hem eşim hem de ben As Merkez sayesinde çok güzel bir tatil geçirdik. Mickey Mouse ve Mini’yle tanıştık. Kızım, Uyuyan Güzel ve Pamuk Prenses’le, oğlum ise korsanlar ve kovboylarla oyunlar oynadı. Biz de masal dünyasına dahil olduk” dedi.
4 gece 5 gün boyunca her anı eğlence dolu bir tatil yaşadıklarını söyleyen Mustafa Civelek de “Disneyland’da yeniden çocuk olduk” diyerek duygularını dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 18:33:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?