4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Diyet psikolojisini bozmuş!

Bursa'da rahatsızlanınca evinden vinçle hastaneye kaldırılan ancak yoğun bakımda hayatını kaybeden 350 kiloluk güreşçi Mehmet Ayyıldız'ın diyet tedavisine başladığı ancak psikolojisi bozulunca yarım bıraktığı ortaya çıktı.

Dün akşam saatlerinde kendisi için hazırlanan 2 metrelik tabutla toprağa verilen Mehmet Ayyıldız'ın güreşi bıraktıktan sonra aşırı kilo almaya başladığını söyleyen akrabası Şaban Yazla, "Güreşi bıraktıktan sonra rahatsızlandı. Çok kilo almaya başladı.Kilo ile birlikte birtakım rahatsızlıklar da ortaya çıktı. Kilo veremedi. Kiloya bağlı solunum yetmezliği ve epilepsi ortaya çıktı. Yerinden kalkamaz duruma geldi" dedi.

Ayyıldız'ın diyet tedavisine başladığında depresyona girdiğini kaydeden Yazla, "Tedavileri devam edemedi çünkü psikolojisi bozulmuştu. Tedavi de devam etmeyince kilo aldı. Beyin kanaması ve solunum yetmezliği sonucu kaybettik" diye konuştu.

Kırkpınar'da güreşen Ayyıldız, Barakfakih beldesinde babasının yanında 4 kişinin sığacağı bir mezara çok sayıda kişi tarafından tabutuyla gömülmüştü.
Öte yandan, Ayyıldız'ın aile fertleri güreşirken ve hastalığında kendileriyle ilgilenmediğini belirttikleri yetkililere tepki gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 14:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?