3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Dobruca tesislerine görkemli açılış

ULUDAĞ'IN ETEĞİNDEKİ DOBRUCA TESİSLERİ'NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Uludağ'ın eteklerindeki Dobruca Sosyal Tesisleri görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal tesisleri birer birer hizmete açıyor. Muhteşem Bursa manzaralı Dobruca Sosyal Tesisleri'nin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın özellikli bir kent olduğunun altını çizerek, Bursa'ya yeni bir örnek tesis daha kazandırmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Bursa'nın yaşanmaktan mutluk duyulan bir kent haline gelmesini hedeflediklerini belirten Başkan Altepe, bu konuda her alanda yatırımların devam ettiğini söyledi. "Bursa'ya hizmetlerimizle damga vuracağımız bir dönem yaşayacağız" diyen Başkan Altepe, "Bursa'mızın çağdaş bir kent konumuna ulaşması yapılması gerekenleri bir bir gerçekleştiriyoruz. Oyun ve spor alanlarının herkesin ulaşabileceği alanlarda yapılandırılmasına önem veriyoruz. Aynı zamanda kentte her türlü sosyal yaşam alanı oluşturmaya çabalıyoruz. 'Kent ziyneti' olan eserlerimizin canlandırılması ve yaşatılması noktasında çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor" diye konuştu.

Fiziki yatırımların yanı sıra kültür, sanat ve sosyal alanlarda da her türlü çalışmanın yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, "Bursa'nın yaşayan canlı bir tarih şehri olması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Başta Uludağ olmak üzere her türlü güzelliklerin gün yüzüne çıkarıldığı Bursa'nın tarih ve turizm kenti kimliğinin bu dönemde ayağa kalkmış olacak. Bursa halkının kullanacağı sosyal tesisleri her geçen gün öne çıkararak, halkımızın istifade etmesini sağlıyoruz" dedi.

 CENNET ŞEHİR BURSA

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul da, Bursa'daki değişime dikkati çekerek, "Stresli bir hayatımız ve ekonomimiz var. Bu stresten uzaklaşmak için iyi bir mekan olan Dobruca, tebdil-i mekanda ferahlık var sözünü doğrulayan özelliğe sahip, güzel bir tesis. Bursa cennet gibi bir kent. Bursa, özelleşiyor, güzelleşiyor. Eski tarihin canlandığı kente 6 yıl aradan sonra gelenler şehri tanımadıklarını söylüyor. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışının ürünü olan çalışmaların yapıldığı Bursa'da bu tesisin ucuz olması da vatandaşların rahat ve güvenle buraya gelmesi için önemli" dedi. BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ise BUSKİ sosyal tesislerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe sayesinde bugünkü güzelliğine kavuştuğunu söyledi. Kosova Tarım Bakanı Yardımcısı Fikrim Damka, Priştine Tarım Fakültesi Dekanı İskender Muji, milletvekilleri Mehmet Altan Karapaşaoğlu, Mehmet Emin Tutan, Canan Candemir Çelik, Ali Kul, Mehmet Ocakden, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediyesi Başkanvekili Fahreddin Yıldırım, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, AK Parti İl Başkanvekili İsmet Su, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Büyükşehir Belediyesi'nin meclis üyeleri ve bürokratları, il genel meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı. Başkan Altepe açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklara tesisi gezdirdi. Vali Harput da, tesisin muhteşem güzellikte olduğunu belirterek, Başkan Altepe'yi tebrik etti.

Her gün 08.00-00.00 saatleri arasında canlı alabalık, zeytinyağlı, ızgara ve tava çeşitlerinin bulunduğu zengin menüsünün yanı sıra kahvaltı hizmetinin de verileceği Dobruca Sosyal Tesisleri'ne gelmek isteyen vatandaşların 239 92 94 nolu telefondan bilgi alıp, rezervasyon yaptırabilecekleri bildirildi.

ULUDAĞ'IN ETEĞİNDEKİ DOBRUCA TESİSLERİ'NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
ULUDAĞ'IN ETEĞİNDEKİ DOBRUCA TESİSLERİ'NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
ULUDAĞ'IN ETEĞİNDEKİ DOBRUCA TESİSLERİ'NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 10:48:02
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 14:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?