6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

'Doğalgaz ekibiyiz' dediler evi soydular

Bursa'da bir apartman dairesinin zilini çalarak, "Doğalgaz ekibindeniz" diyen 2 kişi, ellerini ve ayaklarını bağladıkları temizlikçiyi banyoya kilitledi. Evdeki bir miktar ziynet eşyası ve parayı çalan zanlılar kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün 13.00 sıralarında, Çekirge Mahallesi Başak Sokak'ta meydana geldi. Hizmetçilik yaptığı öğrenilen Feride D. (40), temizlik için sabah erken saatlerde çalıştığı eve gitti. İddiaya göre saat 13.00 sıralarında üzerlerinde işçi tulumu bulunan 2 kişi, eve gelerek kendilerini doğalgaz ekibi olarak tanıtıp içeri girdi. Zanlılar, ağzını kapattıkları hizmetçiyi ellerinden ve ayaklarından iple bağlayarak banyoya kilitledi. Zanlılar daha sonra evin yatak odasında buldukları ziynet

eşyaları ve bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı. Eve gelen ev sahibi Gülşah B. (55) ve oğlu Ahmet B. (27), duydukları sesler üzerine gittikleri banyoda hizmetçiyi elleri ve ayakları bağlanmış, ağzı bantlı bir şekilde buldu. Ahmet B.'nin ihbarı üzerine evde inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, apartman kapısının önüne atılmış kadın çorabı buldu. Zanlıların kadın çorabını maske olarak kullandıklarını öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 16:18:02
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 23:39:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?