3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Doğalgaz'da kartla ödeme kolaylığı

Bursagaz Genel Müdürü H. Erbil Doyuran, abonelik ve güvence bedellerini kredi kartı ile ödeme uygulamasını başlattıklarını ifade etti.
Bursagaz abonelerine bir yenilik daha yapmaya hazırlanıyor.

Artık abonelik bağlantı ve güvence bedeli tahsilatlarında kredi kartı ile işlem yapılabilecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Bursagaz Genel Müdürü H.Erbil Doyuran Bursagaz olarak her zaman olduğu gibi bu dönemde de müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan bir yaklaşımla hereket ettiklerini belirtti.

Bu yaklaşım neticesinde müşterilerden gelen yoğun talepleri değerlendirdiklerini kaydeden Doyuran, abonelik ve güvence bedellerini kredi kartı ile ödeme uygulamasını başlattıklarını ifade etti. Bankalar ile yapılan görüşmelerin ve sistem üzerindeki hazırlık çalışmalarının geçtiğimiz günlerde tamamlandığını belirten Doyuran, pilot uygulama sürecini de tamamlayarak, kredi kartı ile normal işlem alımına başlandığını beyan etti. Doyuran, "Evinde sözleşme, çözüm noktası, çağrı merkezi 444 11 33 gibi uygulamalar ile müşteri odaklı yaklaşımı ortaya koyduk. Kredi kartı uygulaması ile de hem bu yaklaşım devam ettirilirken, hem de Bursalı hemşehrilerimizin uzun süredir talep ettiği bir uygulamayı hayata geçirdik" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?