2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Doğanbey projesi görücüye çıkıyor

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nin planları meclis onayından geçerek, Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildi. 

Osmangazi Belediye Meclisi toplandı. Toplantı başında Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nin önemine dikkati çeken Altepe, "Doğanbey'de 650 bina yıkıldı. Buranın ihalesini bir an önce yapıp inşaatlara başlamak istiyoruz. Kamberler'den sonra kolay bir proje. Buradaki vatandaşlar bize destek oluyor. Başladığımız işi bir an önce bitirmek istiyoruz. Planlarımız hazır ve büyükşehir meclisine sunacağız" dedi. 

Yalova Yolu ve Küçükbalıklı Kentsel Dönüşüm Projesi'ne de değinen Altepe, "Yalova Yolu Bursa'nın önemli yerlerinden birisi. Şehrin İstanbul girişi. Kötü bir görünüme sahip. Burada tamirciler, hurdacılar var. Yalova Yolu ve Küçükbalıklı'da da faaliyete başlamayı planlıyoruz. Doğanbey'de inşaatlar başlasın, sonra bu projeye yöneleceğiz" diye konuştu. 

Altepe, tabakhaneler bölgesinin de bayram sonrası temizlenmeye başlanacağını sözlerine ekledi.
Konuşmalar ve meclis gündeminin ardından, Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nin planları yapılan oylama sonucu kabul edilerek, büyükşehir belediyesinin onayına gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 17:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?