4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Doğanbey'de binalar hızla yükseliyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye’nin en büyük dönüşüm projelerinden birinin uygulandığı Doğanbey kentsel dönüşüm alanını gezdi.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Dündar, mahalle muhtarları ve vatandaşları dinledi. Başkan Dündar, önce Tayakadın Muhtarlığını ziyaret etti. Burada bir süre vatandaşlarla görüşen Dündar, daha sonra inşaat çalışmalarının devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Ticaret Borsası Başkanı Rıza Aydın ile Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Ayhan Sezer ve Servet Büyükpoyraz da katıldı.

Başkan Dündar, Bursa’da bundan sonra uygulanacak kentsel dönüşüm projelerine örnek olması bakımından Doğanbey projesinin bir an evvel tamamlanması gerektiğini söyledi. Projenin tamamlanması ve evlerin hak sahiplerine bir an önce teslim edilmesi için işin takipçisi olduğunu ifade eden Dündar, “Doğanbey projesini yerinde inceledik. Gördük ki inşaatlar her bir yandan hızla devam ediyor. Daha önce ihalesi yapılan birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü etapların inşaatları hızla ilerliyor. Bir an önce tamamlanmaları ve sahiplerine teslim edilmelerini istiyoruz” dedi.

SON İHALE 4 HAZİRAN’DA
Son etaplar olan 5. ve 6. etapların ihalelerinin 4 Haziran’da yapılacağını duyuran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şu bilgileri verdi: “Birkaç pürüz vardı, giderildi. Bu etapların inşaatı hızla tamamlanacak. Proje tamamlandığında, hem hak sahipleri mutlu olacak, hem de şehir merkezinde çağdaş bir yerleşim alanı ortaya çıkacak. Diğer yandan başka kentsel dönüşüm projelerinin de önü açılmış olacak” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 13:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?