4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Doğanspor'dan Aktaş'a ziyaret

Yeni göreve seçilen Doğanspor yönetimi, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Doğanspor Kulüp Başkanı Celalettin İlgezdi’nin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıların ele alındığı ziyarette, çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

73 yıllık tarihiyle İnegöl’ün güzide kulüplerinden biri olan Doğanspor’un yönetimine talip olan yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar dileyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada amatör spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Doğanspor’un güzel bir tesisleşmeye gittiğini ve bu tesisleşmenin diğer kulüpler için örnek teşkil ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Aktaş, “Doğanspor belediyemizin de katkılarıyla güzel bir tesise kavuştu. Kötü alışkanlıklardan gençlerin korunması ve spor ile sağlıklı bir yaşama sevk edilmesi konusunda amatör spor kulüplerimize büyük görevler düşmektedir. Doğanspor’un da bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Bu yılda mücadele ettikleri 1. amatör kümeye güzel bir başlangıç yaptılar. Sezon sonunda kendilerini Süper Amatör Lig’de görmeyi diliyoruz. Göreve seçilen yeni yönetim kuruluna tekrar başarılar diliyorum.”diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 15:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Can Candemir IP: 212.156.58.xxx Tarih : 25.02.2009 16:09:16

YILIN HABERCİLİK BAŞARISIDUR BU!!BU ÖNEMLİ HABERİ YAPANA YILIN EN BAŞARILI GAZETECİSİ VE EN BAŞARILI HABERİ ÖDÜLÜ VERİLMELİ MUTLAKA...