6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Doğum günü hediyesi için kapkaç

SEVGİLİSİNE DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ALAMAYINCA KAPKAÇ YAPTI, KAMERAYA YAKALANDI

Bursa'da kız arkadaşına doğum günü için söz verdiği telefonu kapkaç yöntemiyle çalan 19 yaşındaki zanlı, güvenlik kameralarına yakalandı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir ızgara salonununda garsonluk yapan U.D. (19), kız arkadaşına doğum gününde bin TL değerindeki cep telefonundan almak için söz verdi. Sevgilisinin istediği hediye için gereken parayı biriktiremeyen garson, kapkaç yapmaya karar verdi. İş çıkışı çalıştığı ızgara salonunun 50 metre yakınında Gümüşçeken Caddesi'nde alışverişe çıkan E.Y.'nin (22) aynı telefonla konuştuğunu gören zanlı, genç kızın elindeki telefonu kapıp olay yerinden uzaklaştı.

Telefonu çalınan E.Y. hemen durumu polise bildirdi. Polis çevrede yaptığı araştırmalarda caddeye bakan güvenlik kameralarını inceleyerek kapkaç anının kayıtlara yansıdığını gördü. Eşgali araştıran asayiş şubesi ekipleri, genç kızın telefonunu çalanın U.D. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan zanlı, "kapkaç"suçundan adliyeye sevk edildi.

SEVGİLİSİNE DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ALAMAYINCA KAPKAÇ YAPTI, KAMERAYA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 11:37:05
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 17:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mücahit ASLAN IP: 212.156.58.xxx Tarih : 9.07.2010 08:54:44

Bir anlık gaflet ya da boşluk böyle acı durumlara sebep olabiliyor..Belkide özünde çok temiz olan bir genç, kız arkadaşına verdiği söz yüzünden kendini çıkmazda hissedip böyle bir hata yapabiliyor.Ne yazık ki böyle bir hata, hayatı yok ediyor. Resmi, ismi ve kimliği afişe olan, kendini dışlanmış hisseden, utanan bu genç  bu utançla belkide intihar bile edebilir. Ömrü boyunca iyilik yapmış biri dahi olsa tek bir yanlışla bütün iyi şeyler silinip gidiyor.Bence yaptığı yanlışın geçte olsa farkında ama artık yapacak bir şey yok. Umarım ki, bu yanlışı yapmanın suçluluğu içinde kendine zarar vermez ve toplumdan dışlanmaz.Çünkü kişiyi dışlarsanız, ona silinmez bir suçlu damgası vurursanız, ya canına kıyar yada kendi ülkesine, milletine ve emniyetine düşman olur. Buda hiç istemediğimiz bir durumdur. Gencecik bir insanı, afiş afiş medyaya servis eden basın, iyi analiz etmelidir. Bu çocuk artık kimin yüzüne bakabilir?İleride nasıl bir hayat çizebilir kendine? İnşallah her şerde bir hayır vardır diye düşünüp ailesine, milletine ve ülkesine hayırlı bir vatandaş olur..