3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Doğum Hastanesi'nde geri sayım

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde yıllardır inşaat halinde bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, mayıs ayında kapılarını açacak.

Bursa İl Sağlık Müdürü İsmail Hakkı Çelik, Yıldırım ilçesinde yıllardır inşaatı devam eden 200 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesinin yüzde 98 oranında tamamlandığını ifade etti.

Çelik, "Yıllardır tamamlanmayı bekleyen hastane, bu yıl Mayıs ayında hizmete açmayı planlıyoruz. Şu anda iç tefrişat planlaması yapılıyor. Hizmete açıldığında Bursa'mıza sağlık hizmetleri açısından büyük katkı sağlayacağına inandığımız hastanede yaklaşık 350 kişi çalışacak" dedi.

Çekirge SSK Devlet Hastanesi'nin doğum ünitesinin kapatılıp kapatılmayacağına ihtiyaca göre karar vereceklerini belirten Çelik, "Hastane hizmete girdikten sonra ihtiyaca göre hareket edeceğiz. Hizmeti tek elde toplamak daha mantıklı. Eğer Çekirge SSK'da bu bölümü kapatırsak, eksik olan branşları oralara tahsis edebiliriz. Ancak şimdilik bir şey söylemek daha erken" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 11:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aliosman demir IP: 85.108.58.xxx Tarih : 21.01.2009 01:10:44

merhaba bursa kadın doğum ve çocuk hastanesine eleman alımı olacakmı? hangi branşlarda. hizmetli ve şoför alınacakmı? ve nereye başvuracağız saygılarımla