6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Dondurma yaparken zehirlenip öldü

DONDURMA YAPARKEN ZEHİRLENİP ÖLDÜ

Bursa'da bugün açılışını yapacağı iş yerinde uyuyakalan dondurma ustası, sütün taşması sonucu zehirlenerek hayatını kaybetti.

Uşak'taki ailesini Bursa'ya getirmeyen 3 çocuk babası genç ustanın ölümü mahalle sakinlerini üzüntüye boğdu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin Mahallesi İncirli Caddesindeki dükkanında dondurma sezonunu açmak için hazırlık yapan Bahattin Karaca (38), dün akşam saatlerinde kazanda süt kaynatmaya başladı. Karaca, bu sırada yorgunluktan kazanın başındaki iskemlede uyuyakaldı. Bu arada dibi tutan süt kazanından yayılan duman ve tüpten sızan gaz iş yerini kapladı.

İş yerinden çıkan yoğun dumanı fark eden vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi.

İtfaiye ekipleri, girdikleri iş yerinde Bahattin Karaca'yı sandalyenin dibinde baygın halde buldu. Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaca, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Uşak'ta oturan Karaca'nın iş yerinin sezon açılışını bugün yapacağı, 3 çocuğunu getirmediğini söyleyen mahalle sakinleri, "Çok çalışkan bir insandı. Sezonluk olarak Maraş dondurması satardı. Dün akşam dondurma yapmak isterken zehirlenerek hayatını kaybetti. Ölümüne çok üzüldük" dedi.

DONDURMA YAPARKEN ZEHİRLENİP ÖLDÜ
DONDURMA YAPARKEN ZEHİRLENİP ÖLDÜ
DONDURMA YAPARKEN ZEHİRLENİP ÖLDÜ
DONDURMA YAPARKEN ZEHİRLENİP ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 12:04:03
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 22:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir yenier IP: 78.189.19.xxx Tarih : 4.04.2010 15:35:39

allah cc kederli ailesine anne ve babasına rabbim sabrı cemil versin allah makamını cennet eylesin çok iyi bir arkadaşımızdı