6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Dönüş başladı, otobüsler doldu

BAYRAM DÖNÜŞÜ BAŞLADI, OTOBÜSLER DOLDU

Bursa'da bayram tatilinden dönenen vatandaşlar otobüs terminalinde yoğunluğa sebep olurken, firmalar ek seferler koyarak yığılmaları önlemeye çalışıyor.

9 gün olan resmi tatilin sona ermesiyle vatandaşlar dönüş yolculuğuna başladı. Bayramı memleketlerinde geçiren vatandaşlar, otobüs terminallerini tamamen doldurdu. Bayram telaşında en çok otobüs firmalarının yüzü güldü. Otobüs firmaları, vatandaşların taleplerini mevcut seferlerle karşılamaya çalışıyor. Terminale her dakika bir otobüs girip çıkıyor.

 

EK SEFERLER DE YETMEDİ

Otobüs seferlerinin sayısını artırarak müşterilerin talebini karşılamaya çalışan firma yetkilileri, özellikle doğu bölgelerinde yoğunluğun daha çok olduğunu söyledi. İstanbul, Ankara, Elazığ ve Diyarbakır seferlerinin günler öncesinden dolduğunu kaydeden firma yetkilisi Mustafa Yılmaz, "Otobüslerimiz tamamen doldu. Terminal hareketli günlerini yaşıyor. Pazartesi günü tatil bitiyor. Günler evvel biletlerini alanlar rahat ediyor. Biletlerini yeni almaya çalışanlar epey zorlanabilir. Ek seferler yapmamıza

rağmen vatandaşın talebi karşılanamıyor" dedi.

Bilet bulmakta zorlanan vatandaşlar teker teker otobüs firmalarını gezerek boş yer arıyor.

BAYRAM DÖNÜŞÜ BAŞLADI, OTOBÜSLER DOLDU
BAYRAM DÖNÜŞÜ BAŞLADI, OTOBÜSLER DOLDU
BAYRAM DÖNÜŞÜ BAŞLADI, OTOBÜSLER DOLDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2010 Cumartesi 14:59:02
Güncelleme :21 Kasım 2010 Pazar 00:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?